Website & webshop

Jouw plek op het
wereldwijd web

Een website is al het ware het visitekaartje van een onderneming of organisatie. Een goede professionele website zorgt ervoor dat je sneller en beter gevonden zult worden. Hoe hoger jij in Google te vinden bent, hoe groter de kans dat klanten op jouw website landen.

Wordt dit jouw website?

%

Uptime

Volledig op maat
veilig en snel
webshop mogelijk

Vernieuwen
Verbeteren

 Of je nu een website hebt die vernieuwd moet worden of je wil een website laten ontwikkelen voor je “merk”, het is vanaf het begin belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Op die manier hoeven websites niet duur te zijn en dragen ze bij aan jouw omzet zowel informatief als actief. Elke website van Rockit wordt bovendien steeds volledig op maat en volgens jouw wensen gemaakt.

SEO

Je wilt ongetwijfeld gevonden worden via Google. Daarom is het belangrijk dat je website volledig SEO geoptimaliseerd is. Denk hiervoor aan de teksten, maar ook aan de manier waarop de site gebouwd is. Er bestaan makkelijke doe-het-zelf platformen waarmee je een website kan opzetten, maar die zullen nooit jouw wensen vervullen en volledig aangepast zijn aan jouw smaak. Verder zijn zo’n websites vaak traag en worden ze slecht geïndexeerd door Google. Resultaat: Je hebt veel tijd verloren en misschien ook wel geld.

Maak daarom meteen de juiste keuze en laat je website bouwen volgens de regels van de kunst. Door het toepassen van de juiste SEO-technieken zal jouw website in een mum van tijd bovenaan in Google verschijnen en zullen meer mensen jouw website bezoeken.

Jouw dromen worden realiteit

Heb jij al een goed beeld van hoe je site er moet uitzien? Of zoek je nog raad over de grafische vormgeving of functionaliteiten? Dan ben je bij Rockit bij het juiste adres. Van de conceptfase tot de uitwerking en zelfs de hosting en upgrades, alles is mogelijk. Start je graag snel met een simpele website die je later kan uitbreiden, of ga je liever voor eentje die meteen tot in de puntjes is afgewerkt? Wat jouw voorkeur ook is, stuur gerust vrijblijvend een bericht en informeer je over de bouw van een website. Wil jij je fysieke winkel ondersteunen met een webshop die klanten dag en nacht kunnen bezoeken? Heb je angst voor eventuele fraude of twijfel je over de kosten van een online store?

Welkom in de wereld van het online shoppen

Wil jij je fysieke winkel ondersteunen met een webshop die klanten dag en nacht kunnen bezoeken? Heb je angst voor eventuele fraude of twijfel je over de kosten van een online store? Laat je dan geruststellen en ontdek de fantastische voordelen ervan tijdens een vrijblijvend gesprek.

realiiseer jouw creatief project

Jouw branding is een totaalplaatje dat zowel gaat over een bedrijfslogo maken, als het ontwikkelen van een huisstijl en het afstemmen van jouw website of webshop daarop. Rockit heeft jaren ervaring met het uitwerken van verschillende soorten creatieve projecten, je kan het zo gek niet bedenken. 

Kleuren op papier, logo ideetjes.

TIJD VOOR
CONTACT

Twijfel je aan iets? Zoek je nog raad bij jouw project? Ben je benieuwd naar prijzen? Stuur dan een vrijblijvend berichtje.

Telefoon

+32 474 56 50 40